Takterrass med utekök och jacuzzi eller grillplats och pool i din egen trädgård?

från 161.300 € · Lägenhet · Till salu
Endast en lägenhet på bottenvåningen kvar!

Information

Dessa lägenheter ligger i samhället Cuidad Cuesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar. För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blåflaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Platsen där bostäderna är placerade är fantastisk, omgiven av apelsin- och citronlundar, bredvid en naturpark, med fantastisk utsikt över saltsjöar. Bostadsområdet består av ett urval av villor och lägenheter byggda av i högsta klass. Lägenheterna har två dubbelrum och två badrum varav ett en suite. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med direkt utgång till den härliga terrassen.  Alla rum i lägenheterna har stora fönster för att maximalt njuta av ljuset vid Medelhavet under hela dagen.

Lägenheterna finns i två varianter:

Bottenvåningen med privat trädgård, grillplats och en privat pool på 6 x 3 meter.

En trappa upp med privat takterrass, enastående utsikt över Medelhavet, här finns också jacuzzi för 5 personer och ett utekök.

Husen består av 5 block med fyra lägenheter i vardera, alla lägenheter har ca 70 kvm i boyta med olika storlekar på terrasser, alla lägenheter har parkering på tomten.

Området har en stor gemensam pool med soldäck på båda sidor och en stor trädgård för härlig avkoppling.

Båda lägenhetsvarianterna har air-condition, fast belysning både inne och ute, utrustade badrum, elektriska fönsterpersienner, köksfläkt, säkerhetsdörr, varmvattenberedare  mm inkluderat i priset.

Lägenhet på bottenvåning pris från 161 300 euro plus skatt och avgift.

Lägenhet en trappa upp pris från 153 500 euro plus skatt och avgift. (obs slutsålda)

Hör av dig till oss redan idag då dessa lägenheter säljs mycket fort.

Område / Adress

Avenida Guatemala, 1, 03170, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades