Lyxvillor mycket nära stränderna i Lo Pagan!

från 249.950 € · Villa · Till salu

Information

Du hittar dessa enastående villor med privat pool och egen trädgård på fina tomter i Lo Pagan. Villorna består av tre sovrum och två badrum . På bottenvåningen har du ett fint öppet kök och vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. På övre våningen har du två sovrum och ett badrum.

Från vardagsrummet har du direkt utgång genom glasdörrar till din egen trädgård där också den privata poolen finns. På den stora takterrassen kan du njuta av solen hela dagen lång.
Varje villa är perfekt utformad för att ge möjlighet till en privat sfär samtidigt som ytor är väl tilltagna för ett rikt socialt liv. Det finns plats för parkering på tomten.
Villorna ligger endast ca 400 meter från de populära stränderna i Lo Pagan och Santiago de Ribera, men ändå bekvämt nära San Javier (Murcia) flygplats .

Du har gångavstånd till alla bekvämligheter samt endast 500 meter till det fantastiska Mar Menor med sina vackra sandstränder. Mar Menor är också känt som hälsohavet tack vare av dess varma vatten, höga salthalt och terapeutiska lera som används i både medicinsk- och skönhetssyften.

Stora shoppingcentret ”Dos Mares” ligger på gångavstånd med stormarknader, restauranger, boutiquer och en biograf. Perfekt för fritid och ett liv med njutning!

Boulevarden i Santiago de la Ribera och Lo Pagan är har otaliga restauranger att välja mellan och en mängd tapasbarer ligger precis vid havet. Eller varför inte besöka den mycket populära marinan?

Detta område erbjuder även en mängd olika sportaktiviteter, inklusive vattensporter. Självklart har du även nära till flera mycket fina golfbanor!

Leveranstid för dessa villor är normalt 10-12 månaders från det att kontraktet är undertecknat.

Just nu finns flera nyckelfärdiga alternativ!

Boytan varierar mellan 97,00 m2 – 110,00 m2 beroende på vilken modell du väljer, likaså storleken på pool.

Med andra ord finns här alla möjligheter till ditt drömhem! I bildsamlingen nedan finns exempel på olika villa typer.

Vitvaror till köket ingår i priset!

Från 249 950 eur + skatt och avgifter

Kontakta oss för mer information och visning av dessa underbara villor!

 

 

 

Område / Adress

Calle las Palmas, 3, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades