Lyxlägenheter vid havskanten i Mil Palmeras

från 190.000 € · Lägenhet · Till salu
Rabatt vid köp med oss under 2017 på detta objekt!

Information

Beläget med endast några stenkast från stranden i Mil Palmeras, får du en fantastisk havsutsikt från terrassen. Mil Palmeras är en liten by i södra delen av Costa Blanca. Den lilla bykärnan bjuder på allt du behöver i det dagliga livet, däribland flera barer och restauranger. Det är också nära till vackra Torre de la Horadada i söder och Campoamour i norr.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats, men också ett semestermål. Vädret är bra året runt på grund av dess är läge.

I denna idylliska regionen finns förmånen att njuta av såväl kulturella platser och naturligt vackra stränder.

Stranden i Mil Palmeras är helt naturlig med klart vatten, stranden är 346 meter lång den har gyllene och fin sand. Den har också flera fina lekplatser för de minsta. Den har Blå Flagg och ”Q” synonymt med god kvalitet för vatten, sand och anläggningar. Den beviljades också certifierade enligt ISO 170001, vilket innebär att den har mycket god tillgänglighet för rörelsehindrade.
För dem som älskar golf är detta ett perfekt läge eftersom endast på ett fåtal kilometers avstånd finns flera prestigefyllda golfbanor som: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller nya uppstickare som: Las Colinas och Lo Romero.

Detta mycket attraktiva lägenhetskomplexet  består av tre byggnader med sex våningar vardera. De tre blocken omger en vacker pool och gemensamt område där du hittar aktiviteter för både stora och små. Önskar du att hålla formen medan du bor vid Medelhavskusten, har anläggningen tillgång även till ett gym.

Byggandet av etapp ett och två  är avslutade och nu byggs sista etappen och det finns fortfarande många attraktiva alternativ att välja mellan.

Här hittar du allt från en lägenhet med två sovrum och 23 m2 terrasser för 199 000 euro, till takvåningar (penthouse lägenheter) med 3 sovrum och totalt 107 m2 terrasser för 395 000 euro. Berätta för oss vad du vill ha så kan vi berätta mer!

Alla lägenheter har terrass som vetter mot pool- och gemensamt område i front. Dessutom får du en härlig liten terrass på baksidan av lägenheten.

Det finns också lägenheter som ligger på hörnet, vilket ger extra stor, fin terrass.

 

Lägenhet med två sovrum finns från 190 000 euro plus skatt och avgift.

Lägenhet med tre sovrum finns från 255 000 euro plus skatt och avgift.

Alla lägenheter har två badrum och levereras i samma, snygga design och en känsla av en lyxig stil.

Garage- och förråd i källaren är tillgängligt mot ett pristillägg på 8 000 euro.

 

 

PRIS: från 190 000,- euro + omkostnader.

 

Område / Adress

Av. de Luxemburgo, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades