Lyxlägenhet med havsutsikt i Guardamar – Flytta in direkt!

från 245.000 € · Lägenhet · Till salu
Endast ett fåtal lägenheter kvar!

Information

Nyckelfärdigt och klart för inflyttning direkt!!  Lägenhet i ett toppmodernt komplex!

Guardamar del Segura ligger mycket fint vid kusten i provinsen Alicante. Bara en halvtimmes bilfärd från Alicantes flygplats. Dess 11 kilometer av fina sandstränder lämpar sig såväl som soliga dagar på stranden som till en mängd olika vattensporter. Floden Segura flyter genom staden och det finns många olika arkeologiska platser såsom den feniciska staden La Fonteta och Las Dunas Caliphal Eremitaget (ett historiskt fort) bland mycket annat. Det finns två fina museum att besöka:  Ethnological Museum och ingenjör Mira Houses Museum. Guardamar har också flera mycket fina naturområden, här bör nämnas Lagunas de La Mata naturreservat, som har ett nätverk av stigar perfekt för promenader och cykling.

Dessa fantastiska lyxlägenheter har ett utmärkt läge med havsutsikt och gångavstånd till både centrum och de vackra stränderna.

Lägenheterna finns i flera modeller och har antingen trädgård, terrass eller takterrass eller en kombination.

Det privata området erbjuder både spa, gym,  inomhus- och utomhus pool, och du har alla faciliteter såsom shopping, barer och restauranger i Guardamar inom några minuters promenad.

 

Lägenheterna har två eller tre sovrum och två eller tre badrum. De har en öppen och ljus planlösning med härlig havsutsikt!

Privat parkeringsplats och förråd ingår.  Luftkonditionering finns självklart och ingår!

Smarthemteknologi ger dig tillgång till kontroll av ljus, temperatur och annat elektriskt från en surfplatta. Detta är naturligtvis också inkluderat i priset.

Bilderna är från en visningslägenhet i komplexet. Den faktiska enheten kan skilja sig något i rumslösning etc. Men vi kan garantera att den höga standard med lyxpräglade detaljer och finish kommer att vara densamma.

Vi vågar lova att dessa lägenheter uppfyller alla förväntningar man kan ha på en lyxlägenhet!

Pris från  245 000 euro + omkostnader.

Välkommen att höra av dig redan idag!

Område / Adress

Los Secanos, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades