Underbara exklusiva villor med privat pool till mycket förmånligt pris!

från 246.500 € · Villa · Till salu

Information

Villorna är belägna i ett redan väletablerat område i Cuidad Quesada med de fördelar detta erbjuder av fantastiska faciliteter med bra restauranger, barer, butiker och stormarknader.

På bara några minuters avstånd med bil finner du dessutom flera golfbanor, naturparkerna i La Mata och Torrevieja, de fantastiska gyllene sandstränderna vid Guardamar. Området är perfekt beläget med både Alicante och Murcia flygplatser inom behändigt avstånd. Här börjar ditt nya liv i Costa Blanca!

Dessa underbara och exklusiva villor finns i två varianter, båda genomtänkta till minsta detalj och högsta klass på finish. Alla villor har egen tomt som medger en liten trädgård samt parkering för en bil.

Villa Augusta – tre sovrum, tre badrum

Villan består av en bottenvåning om ett stort vardagsrum kombinerat med ett modernt öppet kök, ett underbart sovrum, ett badrum med massagebadkar. Från vardagsrummet kommer du via stora glasade partier ut på en fin belagd altan – som gjord att äta måltider på. Övervåningen utgörs av två stora sovrum, båda med badrum en suite! Ett badrum har massagedusch. Två underbara solterasser – den största på 12 kvm. Total boyta är 111,9 kvm. Villan levereras dessutom med extra solterass på taket om hela 32 kvm. Alla badrum har golvvärme.

Det bästa till sist – under en begränsad tid ingår privat pool om 4×3 m med massage och dusch i priset!

Pris från: 229.500€ + lagstadgad skatt och avgifter

Villa Marabu – tre sovrum, två badrum

Villan består av en bottenvåning med ett modernt vardagsrum kombinerat med ett öppet kök, ett underbart sovrum med badrum en suite, en hall samt en toalett. Från vardagsrummet kommer du via stora glasade partier ut på en fin belagd altan – som gjord att äta måltider på. Övervåningen utgörs av två stora sovrum, ett badrum samt två underbara solterasser – den största på hela 27 kvm! Total boyta är 131,6 kvm. Villan kan fås med extra solterass på taket om 29 kvm. Alla badrum har golvvärme, ett badrum har massagedusch.

 

Det bästa till sist – under en begränsad tid ingår privat pool om 4×3 m med massage och dusch i priset!

 

Leverans november 2017

Pris från: 246.500€ + lagstadgad skatt och avgifter

Område / Adress

Cerramientos Lo Marabú S L, Ciudad Quesada, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades