Vill du bo nära havet i Torre de la Horadada?

145.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa fina bostäder ligger i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast några hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!
Bostäderna ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger bara några hundra meter från dig! Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Bostadsområdet är byggt runt en pool och består av flera hustyper. Här finns en fristående villa med trädgård och takterrass, 4 radhus med trädgård och takterrass och 8 lägenheter där man kan välja mellan bottenvåning med trädgård eller en trappa upp med takterrass. Samtliga bostäder har utrustade kök med köksbänkar, spishäll, ugn och köksfläkt. Aircondition är förinstallerat.

Bostäderna är leveransklara januari 2018

Vårt exempel i denna annons är en lägenhet på markplan med två sovrum och två badrum.

Radhus med tre sovrum och två badrum 205 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Fristående villa med tre sovrum och två badrum från 239 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet på bottenvåning med två sovrum och två badrum från 145 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet en trappa upp med två sovrum och två badrum från 155 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Område / Adress

Lugar Zona Valor 55, 34P, 03191 Torre de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades