Villa i San Pedro del Pinatar med gångavstånd till havet!

från 226.000 € · Villa · Till salu

Information

Villa nära havet? Detta är en möjlighet som du har väntat på!

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Byggd med naturligt stenmaterial glider dessa villor rakt in den vackra landskap i den södra delen av vår provins. Hustillverkaren erbjuder villor med två eller tre sovrum. Alla villor har tomt med privat parkering och stor uteplats i form av trädgård och terrass.

Det erbjuds olika modeller med lite olika planlösning. Bilderna är från en visningsvilla med två sovrum, där ett sovrum och ett badrum är på 1:a våningen.

På 1:a våningen hittar du också ett stort, rymligt kök, och ett trevligt vardagsrum med utgång mot terrass och ditt privata poolområde. På denna våning finns också en toalett

På 2:a våningen finns två rymliga sovrum och ett stort härligt badrum.

Från båda sovrummen på 2:a våningen finns utgång till en härlig terrass. Från hallen på den andra sidan hittar du ytterligare en terrass. Härifrån är det också uppgång till takterrassen. Takterrassen erbjuder gott om plats att njuta av sköna soliga dagar, med havsutsikt.

Bostäderna byggs i ett område där du får gångavstånd till alla faciliteter som shopping, barer, restauranger och apotek.

Stranden ligger endast ca 800 meter bort.

Letar du efter en havsnära villa är detta verkligen en möjlighet som du bör titta på.
två sovrum, ett badrum, en extra toalett och takterrass från 226 000,- + omk.
tre sovrum, två badrum och takterrass från 272 000,- + omk.

Flera villor har egen pool, hör av dig för mer information

 

Kartan visar inte den faktiska adressen, bara en indikation på området.

 

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna bostad!

 

 

Område / Adress

Calle UA1 Area 4R, 2, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades