Villa med privat pool i Cabo Roig

från 249.000 € · Villa · Till salu

Information

Boytan i denna exklusiva villa utgörs av 130 kvm fördelade på tre sovrum och tre badrum. I priset ingår en privat pool på 6×3 meter. Villan är genomtänkt formgiven av moderna material och i genomgående hög kvalitet. Villaområdet kommer att omges av 200 palmer vilka kommer ge omgivningarna en lyxig inramning.

Bostadsområdet är modernt utformat och kommer bestå av 32 fristående villor med privat pool. Området är fantastiskt beläget, nära stränderna i Orihuela och mittemot den berömda skyddade tallskogen i Dehesa de Campoamor. Utsikten är fantastisk!

Området ligger i en unik miljö där du kan njuta av din fritid och samtidigt ha nära till alla bekvämligheter. Inom 10 minuter med bil når du tre etablerade 18-håls golfbanor ( Las Ramblas, Campoamor och Villamartin).

På promenadavstånd finner ni ett av Europas största öppna köpcentrum, Zenia Boulevard, med sina 150 butiker och restauranger.

Njut av de bästa stränderna i södra Costa Blanca, en mängd olika vattensporter, ett brett utbud av restauranger och barer. Området har också utmärkt anslutning till motorvägen och närliggande städer.

Detta är ett utmärkt val för den som vill njuta sin semester eller för den som vill leva och bo hela året och uppleva det underbara klimatet och solen på Costa Blanca.

Vi säljer nu första fasen av tre i detta projekt.  Just nu finns en villa kvar med leveransdatum juni -16, men passa på att teckna dig för en villa i nästa projekt innan dessa tar slut.

Pris från 249 000 Euro+ lagstadgad skatt och avgift.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning av villan!

 

Område / Adress

Calle Cabo de Peñas, 03189, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades