Villa med privat pool och takterrass i Villamartin!

från 295.000 € · Villa · Till salu

Information

Villamartín är en stad vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.
Välkommen till dessa mycket populära villor! I priset ingår privat pool 6X3 meter med dusch i trädgården. Ingår gör också takterrass på 42 kvm med en härlig utsikt.

Planlösningen är öppen och ljus. De tre sovrummen har varsitt badrum ensuit och två av dem har rejäla walk-in closet. Detta är en villa utöver det vanliga!

Några detaljer som ingår:

Golvvärme i badrummen
Hela bostaden är förberedd för aircondition i dolda kanaler
Automatiska solmarkiser
Dubbla glas för optimal värme och ljudisolering
Staket runt tomten
Färdigställd trädgård med konstgräs

Villan går att få helt möblerad enligt visningsvillan mot tillägg  om 22 000 euro, bostaden levereras då helt inflyttningsklar.
Det går även att lägga till en källare om man så önskar, denna yta kan disponeras enligt önskemål, varför inte ytterligare två sovrum och ett badrum?

Pris från 295 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.
Villorna beräknas leveransklara juli 2018

Område / Adress

Calle Navia, 515, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades