Verksamhetsområde och verksamhetsidé

Vi täcker hela Costa Blanca från Los Alcazares (Costa Calida, Murcia) i söder till Dénia (Alicante) i norr, längs hela kuststräckan och inåt land.

Vi har tillgång till hela marknaden avseende nyproduktion av bostäder vilket möjliggör för Er att köpa Er bostad direkt av den byggmästare som utvecklar just den fastighet Ni är intresserad av. Vi har dessutom rätt att förmedla bostäder från vissa byggmästare som normalt endast säljer sina bostäder genom sin egen säljorganisation. Ni behöver alltså bara en fastighetsmäklare för att hitta exakt vad Ni söker oavsett vem säljaren är och vi visar gärna bostäder i vitt skilda områden så att Ni använder Er tid så effektivt som möjligt.

Vi kan självklart även hjälpa Er om Ni är intresserad av en bostad från andrahandsmarknaden. Vi samarbetar med ett stort antal mäklare i området och kan representera Er som ombud och hjälpa Er med alla praktiska detaljer i samband med Ert köp.

kicki_magnusFastighetsförmedlare Christina och Magnus Seton

Vi är sedan några år bosatta strax norr om Alicante. Tillsammans med vårt breda kontaktnät är vårt mål att realisera Er dröm om en bostad i Spanien! Vår målsättning är att finnas som en trygg kontakt för Er även efter fastighetsköpet är klart.

Självklart kan vi förmedla referenser till nöjda kunder.