Fantastisk lyxvilla nära golf!

från 339.009 € · Villa · Till salu

Information

La Finca golfklubb ligger i natursköna omgivningar av stor skönhet och med fantastisk miljö. Anläggningen är öppen för dem som vill spela golf i hjärtat av naturen samtidigt som de kan njuta av närhet till stränder, båtklubbar och en mängd andra faciliteter och tjänster bara några minuter bort med bil.
Flera sjöar med rinnande vatten präglar både skönheten och svårighetsgraden på banans 18 hål. Banan har med sin miljö samtidigt skapat en fin livsmiljö för en mängd olika vattenlevande fåglar, såsom änder och hägrar, samtidigt som den inre delen av banan bjuder på olivträd och palmer. Helheten skapar en unik och vacker bakgrund av vegetation med tydliga inslag av medelhavskänslan.

Algorfa ligger bara någon km bort, det är en liten mysig stad på södra Costa Blanca i Spanien, här finns allt du behöver. Du kan antingen flyga till Alicante flygplats eller till Murcia.

Costa Blanca har ett typiskt Medelhavsklimat med havsbris på sommaren som mildrar de hetaste dagarna och skydd av omgivande berg mot de kalla nordliga vindarna på vintern. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen Costa Blancas klimat som ett av de mest hälsosamma i världen – inte för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt är det 325 soldagar per år vilket gör Costa Blanca till en perfekt året runt destination.

Villorna ligger endast  ca 10 minuter från de ändlösa stränderna i Guardamar!

Villor med tre sovrum,  lyxigt designade med förstklassiga material och byggt runt en central gemensam pool, detta ger en exklusiv atmosfär.

Samtliga villor har söderläge med en stor privat trädgård , pergola och privat parkeringsplats.

Leverans maj 2019

Dessa fina villor finns tillgänglig från 339.000€ + moms och fastställda avgifter

Välkommen att kontakta oss för mer information.

 

Område / Adress

Calle Benferri, 20, Algorfa, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades