Bostad 100 meter från stranden i El Mojon

från 149.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Vi är glada att presentera detta mycket fina projekt i El Mojon! Endast 100 meter från den vackra El Mojon stranden.

El Mojon är placerat i södra änden av den vackra stranden Higuericas som tillhör Torre de La Horadada. Den gamla genuina orten Torre de la Horadada har härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast  hundra meter till Costa Blancas vita stränder! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.

Denna bostad ligger nära till allt! Den vackra stranden ligger endast 100 meter bort! Denna bostad har en mycket bra placering. Dessutom har du promenad avstånd till många mysiga restauranger och barer

Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Föreningen består endast av ett fåtal bostäder och samtliga har två sovrum och ett badrum. Bostäderna har rejälja terrasser. Välj mellan bostad på markplan med rejäl terrass eller en trappa upp med terrass på boendeplanet samt en rejäl takterrass med havsutsikt med gott om plats för ett utekök.

Detta projekt är en total ombyggnation av ett befintligt bostadsområde. Det totalrustas och resultatet blir toppmoderna bostäder med hög slutfinish.

Nyckelfärdig bostäder:

Bottenvåning (hörn) två sovrum, ett badrum med terrass på markplan pris 149.000 €+ skatt och avgift

En trappa upp med två sovrum, ett badrum med takterrass med fin havsutsikt pris från 165.000 €+ skatt och avgift

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades