Bostad med två eller tre sovrum nära stranden i Punta Prima!

från 234.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger tio minuters bilresa söder om Torrevieja, och alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina och Playa Flamenca med sina vackra stränder. För de mer energiska kan du nå Torrevieja till fots, bara trettio minuters promenad längs fina kusten tar dig dit.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Dessa nya lägenheter ligger i ett fantastiskt läge, havet och stranden bara några meter bort.

Bostadshusen är byggda i modern medelhavs-stil med breda avenyer som leder ner till havet och härliga trädgårdsområden. Hela området omges av en fin stenmur, en bra och säker miljö för barn. Det finns hårdgjorda gångvägar  som är lämpliga för barnvagnar, rullatorer och rullstolar. Allt sammantaget gör detta till en perfekt plats för alla att koppla av på och njuta av det fantastiska klimatet året runt.

Lägenheterna har två eller tre sovrum med modern och funktionell design. Lägenheternas storlek varierar från 78 till 176 kvm, alla med terrasser från 15 till 32 kvm.  Njut av vackra vyer över havet, poolen och privata trädgårdar i området. De unika takvåningarna har takterrasser med enastående utsikt. Lägenheterna på bottenvåningen har utgång till det fina gemensamma området direkt från terrassen. Bostäderna är väl anpassade för rörelsehindrade och rullstolsburna. De gemensamma området är fantastiskt fint med gräsmattor och träd, trädgården och poolområdet är belyst kvälls- och nattetid. Området har två pooler, en för vuxna och en separat barnpool.

Placeringen, designen och omgivningen av dessa bostäder gör dem till ett av de absolut bästa alternativen när man köper ett hem längs Costa Blanca!
Övriga detaljer som ingår är bland annat:
Aircondition, värme och kyla
Varmvatten från solvärme.
Kameraövervakning vid inpassage för din säkerhet.
Direkt hiss från garage och förråd till bostadsplanen.
Belysning i gemensamma utrymmen med rörelsedetektorer, trapphus, garage, entreer.
Inbyggda brevlådor placerade på bottenplanet i varje port.
Parkeringsplats under jord och förråd ingår till varje lägenhet.
Garaget öppnas med automatiska grindar med fjärrkontroll. mm

Eftersom dessa lägenheter är väldigt populära, såldes de två första etapperna slut på kort tid. Detta är den tredje etappen av projektet och det finns fortfarande några lägenheter kvar som är inflyttningsklara.

Lägenhet med två sovrum från 199.000 € + skatt och avgift

Lägenhet med tre sovrum från 234.000 € + skatt och avgift

Kontakta oss så ordnar vi en visning av detta boende!

 

 

Område / Adress

Calle Ciclón, 2, 03189 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades