Inflyttningsklar bostad i läckert område med nära till allt!

211.700 € · Lägenhet · Till salu

Information

La Zenia är en vackert område i Orihuela, det är mycket nära Torrevieja och har mycket bra förbindelser. Här kan du njuta av fantastiska stränder med vit sand och klarblått vatten. Det är en utmärkt plats att njuta av Medelhavet på. Det är en perfekt plats att tillbringa semestern och den perfekta orten att bo på hela året. Området har alla typer av tjänster som barer, restauranger, stormarknader, köpcentra, vårdcentraler, golfbanor mm.

Du har bara några minuters promenad till ett av Europas största shoppingcenter, La Zenia Boulevard.

På lördagar kan du göra ett besök på den lokala marknaden vid Playa Flamenca för att köpa frukt och grönsaker, skor, väskor och kläder.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 35 km bort bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

I detta område finns flera varianter av bostäder bostäderna på bottenvåningarna kommer att ha en privat trädgård, medan de övre våningarna kommer att ha en privat takterrass med gott om plats för ett utekök. De gemensamma områdena är mycket påkostade med grönska och flera pooler och gym. Det är ett lyxigt gated community med hiss och parkeringsplatser till samtliga bostäder.

Denna bostad är nyckelfärdig, fullt möbleras och klar för inflyttning!

Lägenhet med tre sovrum, två badrum och balkong pris 211.700 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Hör av dig för mer information!

 

Område / Adress

Calle Pimienta, 8, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades