En lyxig oas nära allt!

från 183.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket fina projekt i Punta Prima! Din oas av grönska!

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger endast några minuters bilresa söder om Torrevieja med alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina. För den sportiga är det fullt möjligt att nå Torrevieja till fots, eller varför inte med cykel. Några minuter söderut med bil längs N-332 når man Playa Flamenca med sina vackra stränder. Det enorma köpcentret La Zenia Boulevard är endast några kilometer bort.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Från bostadsområdet är det endast en kort promenad till ett litet köpcentrum med affärer, restauranger och apotek. Strax därefter når man väg N-332 och Punta Primas hela utbud av restauranger, barer och service börjar på allvar. Punta Prima är en ort som är levande året om. Det kanske bästa av allt är att Medelhavets stränder ligger endast ca 1 km bort, en perfekt promenad!.

Detta område byggs med ett underbart pool- och rekreationsområde vilket kommer bli lummigt och grönt som en jungel med två specialdesignade pooler och många fina platser att njuta av solen på. Här kommer också finnas lekplats, gym, spa med mera.

Det finns flera olika modeller av bostäder i detta läckra område. Här exemplifierat med dessa alternativ:

Två sovrum, två badrum på bottenvåning med stor terrass pris från 215.000€+ lagstadgad skatt och avgifter

Tre sovrum, två badrum på bottenvåning med stor terrass pris från 275.000€+ lagstadgad skatt och avgifter

Två sovrum, två badrum en trappa upp med stor balkong pris från 183.000€+ lagstadgad skatt och avgifter

Tre sovrum, två badrum en trappa upp med stor balkong pris från 255.000€+ lagstadgad skatt och avgifter

Tre sovrum, två badrum duplex/penthouse med privat takterrass pris från 385.000€+ lagstadgad skatt och avgifter

Inflyttningsklara från juli 2022.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades