Enastående lyxlägenheter perfekt placerade i Torrevieja

från 299.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Dessa enastående lyxlägenheter är bäst möjligt placerade i Torrevieja. Allt du kan tänkas behöva finns inom gångavstånd, stranden ligger endast några kvarter bort.

Fsatigheten består av fem våningsplan med två lägenheter på varje dvs totalt endast 10 lägenheter. Möjlighet till garageplats finns. Denna fastighet totalrenoveras och byggs om till en fantastisk kombination av vacker klassisk stil som möter toppmodern design och funktion.

Högst upp i fastigheten finns en fin relaxzon med solterrass och pool för lägenhetsinnehavarna.

Lägenhet på våningsplan ett till fyra har balkong, de två takvåningarna har större terrass.

Observera att i priset för dessa lägenhet ingår även en mängd lyxdetaljer, vi skickar gärna en total beskrivning om denna bostaden är intressant för dig

Bostäderna byggs med högsta möjliga kvalité in i varje detalj.

Detta projekt är unikt i sitt slag där det vackra klassiska stilen möter toppmodern design i en underbar mix.

Lägenhet, våning ett till fyra från 299.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

Takvåning på plan fem vänligen kontakta oss för prisuppgift.

Område / Adress

Calle José Martínez Ruiz Azorín, 17, 03181 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades