Enorm lyxvilla first line!

3.400.000 € · Villa · Till salu

Information

Denna mycket lyxiga villa ligger first line vid stranden i den gamla genuina orten Torre de la Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du så nära Costa Blancas vita stränder det går! Staden har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. I staden njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och shopping.

Du har nära till centrum av Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är totalt ca 4 km och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.
Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Dessa villor byggs first line längs den vackra stranden. Du finner alla bekvämligheter inom några minuters promenad.

Med bil når du enkelt både motorvägen AP-7 samt N-332 vilket tar dig snabbt till köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Villan är färdigbyggd och säljs inklusive allt.

Pool, garage, hiss, flera terrasser och en rad detaljer ingår i villans pris.

Sju sovrum, fyra badrum pris 3.400.000 euro +skatt och avgift

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer om denna makalösa villa!

 

Område / Adress

Calle Catamarán, 51, 03191 Pilar de la Horadada, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades