Enplansvilla i Ciudad Quesada med härlig utsikt

från 408.670 € · Villa · Till salu

Information

Dessa fina villor ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blåflaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Denna byggmästare ligger långt fram när det gäller materialval och modern funktionell design. Vissa av deras projekt kombinerar på ett unikt sätt klassisk spansk formgivning med det senaste av modern invändig design och planlösning.

Helt nya ultramodernt designade fristående villor med tre eller fyra sovrum och tre badrum. Villorna har en enastående utsikt över saltsjöar och medelhavet. Villorna byggs med den allra senaste byggtekniken med högsta kvalitet och material för att leva upp till dina förväntningar och behov.

Dessa villor har öppen planlösning med vardagsrum / matrum i  amerikansk stil fullt utrustat med alla elektriska apparater, dessa  ingår i priset. Boytan är 148 kvm.

Plats för parkering finns på tomten.

Privat pool med mera ingår i priset för villan.

Möjlighet till solterrass på taket finns mot tillägg.

Dessa villor har en leverans tid mellan fyra och tolv månader efter tecknat kontrakt.

Hör av dig redan idag för att boka en visning.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades