Fantastisk inflyttningsklar villa i Ciudad Quesada, nära golf!

375.000 € · Villa · Till salu

Information

Denna vackra villa ligger vid golfbanan La Marquesa i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark.

Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan förutom La Marquesa som är din granne, nära ligger också Villamartin, Las Ramblas och Campoamar.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blå-flaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.
Denna lyxvilla har tre sovrum och två badrum samt en extra toalett. Planlösningen är öppen och ljus och består av ett rymligt vardagsrum, öppet kök, tre sovrum varav samtliga har badrum en-suit och väl tilltagna garderober.

Villan har terrass på bottenvåningen på 25 kvm, en terrass en trappa upp på 25 kvm och möjlighet finns även till en stor solterrass på taket om 35 kvm. På tomten finns plats för parkering och här finns även möjlighet till privat pool. Denna fantastiska och mycket eleganta villa är placerad i ett utmärkt läge med flera olika stränder, golfbanor och köpcentrum på några minuters avstånd med bil. Placeringen av huset erbjuder maximal solsken och komfort.

 

Villan är helt nyckelfärdig och inflyttningsklar, möbler, belysning, vitvaror och komplett ac ingår i priset!

Pris 375.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter.

Privat pool 7 x 3 meter ingår i priset

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av denna fantastiska villa!

Obs under oktober och november kan vi erbjuda en bra rabatt på denna mycket fina villa!!

 

Område / Adress

Calle Naranjo de Bulnes, 7, Rojales, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades