Fantastisk lägenhet first line med panoramautsikt vid La Mata stranden!

299.500 € · Lägenhet · Till salu

Information

Här bor ni i mysiga La Mata med sin charm med endast några meter till Medelhavet och till den stora underbara La Mata stranden med sin underbara strandpromenad. Lägenheten har en härlig terrass med enastående havsutsikt!

Tack vare områdets geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året.

La Mata, är en ort belägen 5 km nordost om Torrevieja på Costa Blanca i Alicante i sydöstra Spanien. Orten tillhör kommunen Torrevieja och har en hög grad av invånare från nordeuropeiska länder. La Mata har en stor marknad varje onsdag där ni kan göra olika fynd. Här bor ni också nära matbutiker, restauranger, kaféer, barer och alla olika bekvämligheter man behöver.

Ovanför den långa La Mata stranden finns en fin liten park med fina gångvägar och vattenfall. Perfekt för sköna promenader.

Ett område som präglas av lugn och avkoppling!

Här byggs moderna lägenheter med gångavstånd till allt!

Fint poolområde med två pooler och mycket mer finns att tillgå samtidigt som ni aldrig har mer än några meter till La Matas underbara sandstrand! Huset har en enorm takterrass vilken är tillgänglig för alla boende i huset, här finns omklädningsrum, duschar och barbequeområde. Utsikten över medelhavet från denna takterrass är enastående och går inte att beskriva i ord, den måste upplevas, välkommen!

Bostäderna består av rymliga sovrum samt vardagsrum med öppet, ljust kök. Två badrum varav den ena en-suite till det stora sovrummet. I vardagsrummet är det gott om plats för soffor eller andra sittmöbler samt middagsplats och med utgång till den underbara balkongen. Huset har hiss som tar dig enda från garaget till den gemensamma takterrassen.

Här finns just nu en lägenhet bokningsbar, den har två sovrum och två badrum och är placerad på bottenvåningen.

Den vetter mot öst och har en makalös havsutsikt!

Ordinarie listpris är 299.500 euro plus skatt och avgifter, självklart kan vi ordna rabatt! välkommen att höra av dig för planskiss och mer information.

Den är redo för inflyttning nu!

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av bostaden.

 

Område / Adress

Calle del Puerto Romano, 8, 03188 La Mata, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades