Fantastisk lyxvilla i Los Balcones, Torrevieja

920.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja! Denna mycket fina lyxvilla ligger i Los Balcones, i lantlig miljö bredvid den vackra rosa saltsjön!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Obs, denna enastående villa är inflyttningsklar i maj 2018!

Makalös lyxvilla med fyra sovrum och fyra badrum, villan består av 285 kvm. Villan är byggd i ett plan med en enorm takterrass. Planlösningen är öppen och modern, den är byggd i högsta kvalité in  minsta detalj.

Tomten är på hela 1099 kvm och i trädgården har du din privata pool på 14 X 3,5 meter.

Den är vänd mot syd/öst vilket borgar för många soltimmar.

Denna villa är svår att beskriva med text och behöver upplevas på plats för att ges rättvisa

Vill du flytta in i din drömvilla redan till denna vår är denna lyxvilla rätt för dig.

Välkommen att höra av dig till oss för att boka visning.

Villa  med fyra sovrum, fyra badrum, 285 kvm, takterrass och privat pool pris 920.000 Eur plus skatt och lagstadgade avgifter. 

 

Vi ordnar gärna en visning av detta fina projekt.

 

 

Område / Adress

Av. Elche Bal, 60A, 03186 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades