Fantastisk modern lägenhet med havsutsikt!

från 209.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Los Dolses i Villamartin är populärt hos många som valt att flytta till Spanien, både pensionärer och barnfamiljer. Det är inte svårt att förstå då Los Dolses är välförsett med alla bekvämligheter på nära håll. Här finns Los Dolses Commercial Centre med banker, affärer, stormarknad, frisörer, optiker, barer, restauranger, gym och dessutom en stor trädgård i centrum. Den lokala skolan har en blandning av elever av alla nationaliteter!

Ytterligare en orsak varför många väljer Los Dolses är närheten till de många fina golfbanorna, bland andra tre mästerskapsbanor: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor. Med mycket solsken året runt, kan du tillbringa en hel del tid på de fina greenerna.

Costa Blanca erbjuder även flera blå flaggade stränder bara en kort bilresa bort, den närmaste är La Zenia eller Cabo Roig, Här finns även fantastisk natur och en mängd aktiviteter för hela familjen att njuta av. Torrevieja ligger bara en 15 minuters bilresa bort, här finns allt annat du kan tänkas behöva, inklusive hälso- och sjukvård och ytterligare utbildningsmöjligheter.

Los Dolses kunde inte vara enklare att komma till. Det är fem minuter till motorvägen A7 som tar dig till Alicantes flygplats på 50 minuter och San Javiers flygplats på endast 20 minuter, båda erbjuder billiga flyg till och från Europa på daglig basis.

Dessa moderna lägenheter med hög kvalitet och finish har två eller tre sovrum och två badrum på olika våningar. De har söderläge och de flesta med en magnifik havsutsikt. Lägenheterna på översta planet har extrafinesser som privat pool eller jacuzzi, dusch och utekök med grill, etc. Lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård och här det finns plats för trevliga familjemiddagar.

De har alla väl tilltagna terrasser, golvvärme i badrum och fördragna a/c kanaler. De allmänna utrymmena är
rymliga och består av grönområden, lekplatser och fritidsområden med flera gemensamma pooler. Detta är verkligen en plats att njuta av livet på.

Underjordisk parkering och förråd går att få mot ett tillägg om 4000 euro plus skatt.

I detta projekt finns nyckelfärdiga lägenheter!

Lägenhet med två sovrum och två badrum, boyta från 63,51 kvm och terrass från 25,39 kvm kostar från 209.000 € plus skatt och avgifter 

Lägenhet med tre sovrum och två badrum, boyta från 81,84 kvm och terrass från 24,91 kvm kostar från 268.000 € plus skatt och avgifter

Här finns även spektakulära penthouses, tre sovrum, två badrum med takterrass upp till 115,79 kvm, välkommen att höra av dig för mer detaljerad information om vad som finns tillgängligt.

Hör av dig till oss så ordnar vi en visning av dessa underbara bostäder!

 

Område / Adress

Calle Trufa, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades