Fantastiska bostäder i Los Alcazares!

139.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Los Alcazares är en gammal fiskeby med sju kilometer strand. Det är en perfekt plats att njuta av solen i Spanien. Los Alcázares ligger i regionen Murcia endast 24 kilometer från staden Cartagena och bara 5 kilometer från San Javier internationella flygplats. Dess namn kommer från det arabiska ordet för slott och kommer från många fina byggnader som har uppförts genom historien i staden. Los Alcázares har mycket nära till Mar Menor som är vida känt för sina hälsobringande egenskaper. Gillar du sport så finns här otaliga aktiviteter som segling, vindsurfing och kajakpaddling vid Marine Resort dessa är aktiva året runt tack vare de varma temperaturerna i regionen. Här finns möjligheter till en golfrunda på den lokala golfbanan eller gör ett besök på Torre del Rame (en arabisk fästning) eller varför inte besöka Aeronautical Museum.

Detta härliga bostadsområde ligger intill golfbanan La Serena i Los Alcázares.

Endast 900 meter till Mar Menor!

Bostadsområdet består bostäder runt en gemensam pool. Lägenheter finns på bottenvåningen med trädgård och lägenheter en trappa upp har takterrass. Den sista kvarvarande lägenheten har två sovrum och två badrum, köket är utrustade med skåp, bänkskivor, keramikhäll, ugn och fläkt. Den har också en tvättstuga och luftkonditionering är förinstallerat. I priset ingår garageplats och förråd under jord.

 

Nyckelfärdig lägenhet, två sovrum, två badrum på bottenvåning med trädgård pris 139.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter.

 

 

Område / Adress

Calle Infanta Elena, 3, Los Alcázares, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades