Fantastiska bostäder i Pilar de La Horadada

från 131.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Kedjehusen utgörs av lägenheter på över- respektive på bottenvåning. Bostäderna är nybyggda med modern design och ligger i genuina Pilar de la Horadada, Costa Blanca. Lägenheterna har mycket hög standard och materialvalet är genomgående av hög kvalitet för att uppnå högsta finish och vara energisnåla.

Här finns bostäder med två eller tre sovrum. Bostäderna har en öppen och modern planlösning med ett fullt utrustat och modernt kök.Lägenheterna på bottenvåning har egen trädgård av varierande storlek, lägenheter på övervåning har en stor takterrass/solarium. Alla lägenheter har privat parkeringsplats. Det gemensamma området utgörs bland annat av väl tilltagna grönytor, lekplats och rejäl pool.

Detta område ligger endast 3 km från stranden, perfekt för en cykeltur. Inom gångavstånd till centrum av Pilar de la Horadada där du har tillgång till all tänkbar service i form av affärer, restauranger, barer etc. Murcia San Javier flygplats ligger mindre än 15 minuters bilresa bort och Alicante flygplats är ca 50 minuter bort med bil. Närmaste marknad ligger bara några hundra meter från bostäderna, här kan du varje söndag köpa färska grönsaker, frukt, kläder och mycket annat.

Exempel på andra detaljer som ingår är:

  • Säkerhetsdörr
  • Jalusier i aluminium
  • Förberett för aircondition i dolda kanaler
  • Parkeringsplats på området

 

Lägenhet på bottenvåning med trädgård,  två sovrum pris från 131.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet en trappa upp med takterrass, två sovrum pris från 141.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet på bottenvåning med trädgård,  tre sovrum pris från 165.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

 

Passa på att boka en visning av dessa mycket prisvärda bostäder!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades