Fantastiska bostäder i Punta Prima, Los Altos

från 234.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket fina projekt i Punta Prima, många av bostäderna har havsutsikt!

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger endast några minuters bilresa söder om Torrevieja med alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina. För den sportiga är det fullt möjligt att nå Torrevieja till fots, eller varför inte med cykel. Några minuter söderut med bil längs N-332 når man Playa Flamenca med sina vackra stränder. Det enorma köpcentret La Zenia Boulevard är endast några kilometer bort.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Från bostadsområdet är det endast en kort promenad till ett litet köpcentrum med affärer, restauranger och apotek. Strax därefter når man väg N-332 och Punta Primas hela utbud av restauranger, barer och service börjar på allvar. Punta Prima är en ort som är levande året om. Det kanske bästa av allt är att Medelhavets stränder ligger endast ca 1 km bort, en perfekt promenad!.

Detta område byggs med ett underbart pool- och rekreationsområde vilket kommer bestå av mer än 3000 kvm med flera pooler varav en kommer vara uppvärmd, sauna, gym samt lekpark. Denna byggmästare har uppfört mer än tjugo liknande bostadskomplex och det märks verkligen då bostäderna är utformade för maximal livskvalitet. Särskild omsorg har ägnats åt placering av terrasser och balkonger för att uppnå ostördhet. Komplexet är toppmodernt men exteriören har formgivits i klassisk medelhavsstil vilket många efterfrågar. (Bilderna är från en tidigare projekt av samma byggare då bostäderna är under produktion)

Bostäderna byggs i hög kvalitet och av detaljer kan särskilt nämnas:

Armerad stomme enligt senaste norm
Termisk och akustisk isolering enligt senaste norm
Cotegran ytskikt på fasader
Energieffektiva dubbelglasfönster med aluminiumstomme
Aluminiumjalusier, motoriserade vid balkongdörrar
Fönster på bottenplan har säkerhetsgaller
Ytterdörr av säkerhetstyp
Inbyggda garderober i sovrummen med skjutdörrar och lådor
Golvvärme i vardagsrum och badrum
Förberett i vardagsrum och sovrum för aircondition genom kanaler
Bostaden ventilerad enligt senaste norm om luftkvalitet inomhus
Samtliga ytskikt invändigt färdigställda, olika val av kakel och klinker finns
Helkaklade badrum och kök
Uttag för TV/SAT/TEL i vardagsrum och samtliga sovrum
Köket komplett med över- och underskåp, bänkskivor samt keramisk häll, köksfläkt, diskmaskin, tvättmaskin, ugn, microvågsugn och kylskåp.
Badrummen är kompletta med blandare, porslinsvaror och duschväggar
Takterrasser är utrustade med utedusch
Effektiv elektrisk varmvattenberedare 110 liter

Samtliga bostäder har parkeringsplats i garage

Det finns flera olika modeller av bostäder i detta komplex. Här exemplifierat med dessa alternativ:

Lägenheter:

Två sovrum, två badrum på bottenvåning med terrass/trädgård på mellan 53-80 kvm. Byggyta 77 kvm, pris från 185.155€ + lagstadgad skatt och avgifter

Två sovrum, två badrum på våning 1-2 med balkong Byggyta 74 kvm, pris från 170.905€+ lagstadgad skatt och avgifter

Två sovrum, två badrum högst upp i huset med terrass på boplanet samt en privat takterrass på 52 kvm. Byggyta 68 kvm, pris från 246.905 € + lagstadgad skatt och avgifter

Tre sovrum, två badrum på våning 1-2 med balkong Byggyta ca 100 kvm, pris från 232.655€ €+ lagstadgad skatt och avgifter

 

Här finns nyckelfärdiga bostäder och vissa med kort leveranstid.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning!

 

Område / Adress

Calle Manzanilla, 9A, 03185, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades