Fantastiska bostäder nära Medelhavet!

från 141.950 € · Lägenhet · Till salu

Information

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Självklart har du även nära till flera mycket fina golfbanor. Medelhavet är endast ca två kilometer bort!

Alla dessa lägenheter har två sovrum och två badrum.

Planlösningen är öppen och ljus. Designen är modern med hänsyn tagen till maximalt ljusinsläpp. Alla lägenheter får egen privat parkeringsplats på området.

Området har härligt poolområde och fina grönytor.

Spis, fläkt och ugn ingår i priset.

Det finns två typer av lägenheter i detta projekt

Bottenvåning två sovrum, två badrum med terrass på markplan pris från 141.950 €+ skatt och avgift

En trappa upp med två sovrum, två badrum med takterrass pris från 161.950 €+ skatt och avgift

Dessa bostäder är leveransklara under sommaren 2020.

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades