Fantastiska lägenheter first line i Lo Pagan!

från 225.950 € · Lägenhet · Till salu

Information

Lo Pagan är ett fint område längs Costa Blancas vackra kust, området tillhör San Pedro del Pinatar.

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Denna mycket fina bostad ligger nära till allt! Två stränder ligger endast ca en kilometer bort. Denna bostad har en mycket bra placering, du kan välja om du vill promenera till el Mojon för ett dopp i Medelhavet eller till Playa La Puntica i Mar Menor. Dessutom har du promenad avstånd till två mycket mysiga marinor, en i Medelhavet och en i Mar Menor med mysiga restauranger och barer

Alicantes stora flygplats når du på en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort.

Detta fina bostadshus byggs first line till Mar Menor, nära till all service.

Här kan du välja mellan två eller tre sovrum och två badrum. Bostäderna har rejäla terrasser med enastående utsikt.

Planlösningen är öppen och ljus. Designen är modern med hänsyn tagen till maximalt ljusinsläpp.

Lägenhet med två eller tre sovrum, två badrum med terrass på markplan pris från 225.900 €+ skatt och avgift

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

Leverans är beräknad till sommaren 2020

Garage och förråd finns som tillval.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades