Fantastiska lägenheter First Line i Mil Palmeras

från 295.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Beläget First Line vid  stranden i Mil Palmeras får du en fantastisk utsikt från terrassen. Mil Palmeras är en liten by i södra delen av Costa Blanca. Den lilla bykärnan bjuder på allt du behöver i det dagliga livet, däribland flera barer och restauranger. Det är också nära till vackra Torre de la Horadada i söder och Campoamour i norr.

Denna plats är en av de bästa kustområdena längs hela Costa Blanca. Det är en fridfull plats, men också ett semestermål. Vädret är bra året runt på grund av dess är läge.

I denna idylliska regionen finns förmånen att njuta av såväl kulturella platser och naturligt vackra stränder.

Stranden i Mil Palmeras är helt naturlig med klart vatten, stranden är 346 meter lång den har gyllene och fin sand. Den har också flera fina lekplatser för de minsta. Den har Blå Flagg och “Q” synonymt med god kvalitet för vatten, sand och anläggningar. Den beviljades också certifierade enligt ISO 170001, vilket innebär att den har mycket god tillgänglighet för rörelsehindrade.
För dem som älskar golf är detta ett perfekt läge eftersom endast på ett fåtal kilometers avstånd finns flera prestigefyllda golfbanor som: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller nya uppstickare som: Las Colinas och Lo Romero.

Bostäderna har gemensam pool och fina grönytor.

I detta lyxiga projekt finns riktigt exklusiva lägenheter men om du är intresserad bör du kontakta oss snarast. De säljs fort..

Det är stora lägenheter och du kan välja mellan två, tre eller fyra sovrum. Balkongerna är väl tilltagna och här kan du njuta av en majestätisk havsutsikt.

 

Lägenhet med två sovrum och två badrum pris från 295.000 € plus skatt och avgift.

Lägenhet med tre sovrum och två badrum pris från 350.000 € plus skatt och avgift.

Lägenhet med fyra sovrum och två badrum pris från 595.000 € plus skatt och avgift. 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades