Fantastiska lägenheter vid Las Ramblas!

från 199.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Las Ramblas golfbana etablerades 1991. Dess utformning är också ett verk av ”Pepe Gancedo” en mästare i att designa golfbanor enligt spansk stil. Golfbanan är byggd i ett vackert landskap av Medelhavet tallar och naturliga miljöer. Golfbanans miljö fascinerar många spelare som ser på denna golfbana som en utmaning för sitt spel. Det gröna området i Las Ramblas Golf är enormt och generöst, med massor av snabba och mjuka backar som skapar fantastisk upplevelse för alla spelare och även besökare. Las Ramblas golf har också en modernt klubbhus med vacker terrass, perfekt för att äta lunch eller middag och en trevlig bar som serverar all det lokalt producerat vin och öl. Det finns också en stor träningsanläggning.

Detta område är ett riktigt paradis för golfälskare! Las Ramblas ligger endast 5 till 10 minuters bilresa till 3 andra berömda golfbanor: Campoamor, Villamartin och Las Colinas. Man behöver inte vara golfare för att älska Las Ramblas eftersom det finns anläggningar för att spela tennis, cykling, mountainbike eller bara en promenad längs den vackra kanalen.

Dessa lägenheter är designade och byggda för maximal njutning i den fantastiska miljön. Den öppna planlösningen och en stor terrass med utsikt över skog, golf och vacker miljö gör dessa härliga lägenheter något utöver det vanliga för de speciella köpare som letar efter en unik fastighet.

Lägenheterna på bottenvåningen samt två våningar upp har två rymliga sovrum med inbyggda garderober och två vackert utformade badrum av bästa kvalitet. (ett av dem är en-suit) Lägenheterna högst upp i huset har tre sovrum och två fullt utrustade badrum, varav ett en-suite.

Lägenheterna är ovanligt rymliga och vacker och med sina ljusa material, får du en härlig känsla av harmoni och utrymme.

Lägenheterna på bottenvåningen har privat trädgård med pool som ingår i priset.

Lägenheterna högst upp i huset har en enorm takterrass.

Det gemensamma området har två stora pooler och härliga grönytor.

Inom några minuter har du all service du behöver.

Stränder i La Zenia, Cabo Roig och Campoamor ligger i bara ca 5 km bort och du har Alicante flygplats på 57 km avstånd

Lägenhet på bottenvåning, två sovrum, två badrum och privat pool pris från 219.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Lägenhet högre upp i huset, två sovrum, två badrum, stor terrass pris från 199.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Lägenhet högst upp/penthouse, tre sovrum, två badrum och privat takterrass pris från 342.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Kontakta oss så ordnar vi en visning av bostaden.

 

Område / Adress

Polígono Ramblas la R-1, 37, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades