Fantastiska radhus i Torrevieja, visningsbostaden nu till salu!

från 280.000 € · Radhus · Till salu
Visningsbostaden nu till salu!

Information

Välkommen till populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Perfekt läge för att leva året runt eller för semestrar!

Allt är klart, bara att flytta in! Detta är visningsbostaden som är till salu! Denna har en fantastisk trädgård med pergola och fina ytor! Detta radhus har alla möjligheter, på takterrassen ryms ett rejält utekök eller varför inte din egen fruktodling i trädgården?

Dessa radhus ligger i Aguas Nuevas, ett av de bästa områdena i Torrevieja. Alla bekvämligheter är inom några minuters promenadavstånd (skolor, shoppingområden, snabbköp, barer, restauranger, butiker). Det är även nära till sportcenter i Torrevieja.

Husen har modern design och genomtänkt planlösning. Bostaden består av 3 sovrum, två toaletter/badrum och en boyta på 85,8 kvm.

På markplan finns ett inbjudande vardagsrum, ett öppet kök (som enkelt kan skärmas av om så önskas), två trevliga sovrum och ett badrum med toalett. På övervåningen finns ett stort sovrum med tillgång till egen toalett samt en solterrass på 38,45 kvm. Solterrassen kan nås direkt från sovrummet eller från trappan. Denna bostad har en stor trädgård på ca 200 kvm så att du till exempel kan plantera egna fruktträd eller ha din egen pool. Tomten rymmer även en veranda och en egen parkeringsplats.

Bostadsområdet har en gemensam pool med separata zoner för barn och för vuxna och en trevlig jacuzzi. Området har också en egen padelbana omgivet av stora grönområden och trädgårdar.

Denna bostad är helt inflyttningsklar!

 

Radhus av quad modell med tre sovrum, två badrum, 85,8 kvm takterrass och stor trädgård (med plats för privat pool) pris 280 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

 

 

 

Område / Adress

Av. de Paris, 17, 03183 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades