Fantastiska radhus i Villamartin.

från 199.500 € · Radhus · Till salu

Information

Välkommen till dessa mycket fina radhus i Villamartín!

Villamartín är en samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten. Några minuter i bil tar dig till flera fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Dessa radhus byggs i modern design och ligger i ett lugnt och trevligt område.

Detta flexibla radhus består av två eller tre sovrum och två eller tre badrum, du väljer vilket alternativ som passar dina behov bäst. Hela bostaden är ljust designad och har öppen planlösning. Solterrass på taket ingår i priset och här finns möjlighet att bygga ett utekök. På flera av tomterna finns även plats för för privat pool eller jacuzzi.

Området har även en gemensam pool och härligt grönområde.

Det finns även möjlighet att köpa dessa radhushus fullt möblerade och inflyttningsklara, se nedan

Radhus med två eller tre sovrum, två eller tre badrum, 87,7 kvm boyta,  trädgård och solterrass på taket, från 199.500€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Inflyttningsklara från mars 2020.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning eller skickar mer information!

 

Område / Adress

Calle Bidasoa, 11, Orihuela, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades