Fantastiska villor med privat pool och takterrass i Villamartin

från 348.000 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket lyxiga projekt i Villamartin!

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Dessa fina villor ligger i ett lugnt område men har ändå närhet till allt. Du har alla tjänster som du behöver, till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer.

Villorna är byggda med högsta standard, samtliga har privat pool. Den återstående villan har fyra sovrum och tre badrum samt en extra gästtoalett.

Denna villa har dessutom både källare och takterrass.

Den har en öppen planlösning med kök/matplats och vardagsrum i ett härligt rum.

Villan levereras med många fina detaljer, som exempel kan nämnas:

Platsbyggda garderober i alla sovrum

Elektriska persienner

Parkering på tomten

Förberett för a/c med dolda kanaler

Fullt utrustade badrum

Privat pool

Belysning inne och ute

Villa med fyra sovrum, tre badrum, källare, privat pool, takterrass och parkering. Pris 340.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Leverans ca tre månader efter tecknat kontrakt

Område / Adress

Calle Guadiana, 8, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades