Fantastiskt penthouse med jacuzzi och utekök på takterrassen

från 253.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket lyxiga projekt i Villamartin!

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver.

Dessa lägenheter byggs med två eller tre sovrum.

Den fina La Zenia stranden ligger bara några minuter med bil från bostadsområdet.

Bostäderna byggs enligt senaste byggnormer med en modern design och högsta kvalité.

Här kan du välja mellan lägenhet på bottenvåningen med stor terrass, en trappa upp eller penthouse med solterrass på taket, på solterrassen ingår utekök, jacuzzi och dusch.

Området har även en stor gemensam pool och härligt grönområde.

Några minuter i bil tar dig till flera fina stränder vid Medelhavet, välj din favorit mellan många fina blå-flaggade stränder.

Lägenhet på bottenvåning med stor terrass/privat trädgård tre sovrum och två badrum, (finns endast visningsbostaden kvar (ej prissatt).

Lägenhet en trappa upp med stor terrass tre sovrum och två badrum, pris från 253.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Penthouse två trappor upp med tre sovrum och två badrum,  solterrass på taket, 86,5 kvm med jacuzzi, utekök och dusch pris från 429 000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Dessa bostäder är nyckelfärdiga.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning eller skickar mer information!

 

Område / Adress

Calle Paso de Calais, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades