Fantastiskt pris för lägenhet First Line golf!

från 69.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Terrazas de la Torre, är en fantastisk plats där alla bostäder är byggda runt en magnifik 18-håls golfbana formgiven av Nicklaus Design. Banan och dess faciliteter inklusive en fin klubblokal med restaurang, bar och pub är öppna året om.

Terrazas de la Torre ligger bara några kilometer från flera mindre städer där man kan njuta av mat, kultur och historia. Närmaste samhälle är Roldán som ligger endast 3 km bort, alltså cykelavstånd eller en långpromenad. Detta är ingen isolerad “golfstad” utan kan närmast liknas vid ett exklusivt bostadsområde invid ett samhälle, i Spanien kallat en urbanisation.

Längs denna kustlinje möts Medelhavet och Mar Menor. Detta gör denna region till en unik miljö med sandstränder och kristallklart vatten. En underbar plats att leva på året runt!

På området som är tillträdeskontrollerat och med bevakning dygnet runt finns både köpcentrum, bar, restaurang, proshop, ett flertal pooler, lekplatser, taxi stopp samt den lugna vackra miljö som kännetecknar en golfresort.

Detta mycket fina område ligger bra placerat i förhållande till det mesta! Alicantes flygplats nås på ca 1 timme, San Javiers flygplats och tätort på ca 10 min samt stränderna vid Mar Menor nås på ca 15 min.

Lägenheterna på bottenvåningen har stora privata trädgårdar som medger odling av träd och växter. Lägenheter högre upp har väl tilltagna balkonger med fantastisk utsikt över golfbanan och omgivningen. Balkongräcken av säkerhetsglas bidrar till obegränsad utsikt och ljusinsläpp. Ett modernt öppet kök vävs genom en bardisk samman med vardagsrummet och lägenheterna har en ljus och modern planlösning. Boytan är perfekt planerad och intrycket är en ljus, toppmodern och rymlig lägenhet. Huset har hiss och är mycket handikappvänligt. På översta våningen finns en stor fin takterrass som alla boende kan utnyttja för att njuta av solen hela dagen året om.

Detta ingår bland annat i priset:

  • Alla ytskikt färdigställda med väggfärg, kakel och klinker enligt bilder
  • Badrummet är fullt utrustat, även med duschvägg
  • Köket är fullt utrustat med över- och underskåp, bänkskivor, diskbänk med blandare, spishäll, fläkt, ugn, kylskåp och diskmaskin
  • LED belysning i taket ingår i lägenhetens alla rum
  • Komplett varm/kall luftkonditionering i hela lägenheten genom kanaler i alla dess rum
  • Kraftig säkerhetsdörr
  • Parkeringsplats i direkt anslutning till byggnaden ingår till alla lägenheter
  • Varmvattenberedare i ett särskilt utrymme vid balkongen som även rymmer plats för en tvättmaskin

Flera gemensamma poolområden med duschar och soldäck finns att disponera inom området.

Pris för lägenhet med två sovrum, ett badrum från otroliga 69,900 € plus skatt och avgifter.

Hör av dig redan idag för mer information. Några av dessa bostäder är inflyttningsklara, andra har viss leveranstid.

 

Område / Adress

Calle Seleccion Brasileña de Futbol, 9, 30708, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades