Fin bostad nära havet!

från 165.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till La Veleta, precis söder om populära Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 40 km söder om Alicante på Costa Blanca. Torrevieja är känt för sitt behagliga klimat vilket gör att området lämpar sig för att bo året runt. Torreviejas kust består av över 20 km vita sandstränder och vikar.

Torrevieja har all tänkbar service såsom restauranger, banker och ett stort sjukhus.

I Torrevieja finns även de vackra och välkända saltlagunerna som utgör ett stort naturreservat som är öppet för promenad och rekreation.

La Veleta ligger i södra utkanten av Torrevieja, från bostäderna har du gångavstånd till både hav, affärer och restauranger.

Bostäderna har designats för att maximalt dra nytta av solens ljus även “vintertid”. Det gemensamma området har tre pooler varav den ena är uppvärmd. Här finns också gym och relaxområde.

En trevlig långpromenad tar dig till centrum av Torrevieja och dess vackra marina, vägen dit är kantad av trevliga restauranger och barer.

Bostäderna har designats för att maximalt dra nytta av solens ljus även ”vintertid”. Det gemensamma området har tre pooler varav den ena är uppvärmd. Här finns också gymlokal och relaxområde.

Observera att i priset för dessa lägenhet ingår även:

Garageplats

Larm

Air-condition i kanaler

Inbyggda garderober

Varmvattenberedare

Bostäderna finns i flera varianter:

Just nu finns en lägenhet åter på marknaden, två sovrum en trappa upp med takterrass. Denna säljs fullt möblerad och är helt inflyttningsklar nu (180927) Pris 238.000€ plus skatt och avgifter.

En lägenhet finns nyckelfärdig i föregående fas, tre sovrum, två badrum på bottenvåning med stor trädgård pris 219.000 , vänligen kontakta oss för att erhålla planskiss.

Fas 2

Lägenhet med två och två badrum med trädgård på bottenvåningen, pris från 165.000 plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet med tre sovrum och två badrum med stor trädgård på bottenvåningen, pris från 215.000 plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet med två och två badrum en trappa upp med privat takterrass, pris från 210.000 plus skatt och lagstadgade avgifter

Lägenhet med tre sovrum och två badrum med stor takterrass, pris från 250.000 plus skatt och lagstadgade avgifter

Duplex med tre eller fyra sovrum, tre badrum med både takterrass och trädgård, pris från 285.000 plus skatt och lagstadgade avgifter

Hör gärna av dig och berätta vilken bostad du är intresserad av så kan vi maila planskisser.

Område / Adress

Calle Maestro Quino, 57, 03185 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades