Fina lägenheter i bra bostadsområde i Torrevieja!

från 164.500 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa moderna lägenheter ligger i ett lugnt område bara några minuter från Torrevieja!

Torrevieja ligger lite drygt 40 km söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Stranden är endast ca 2 km bort och inom några km finner du fyra golfbanor.

Det gemensamma området som tillhör lägenheterna har mycket fina grönområden, pool för vuxna och pool för barn.

Lägenheten har två eller tre sovrum och två badrum varav ett är ”en suite”, den är ljus och har en öppen planlösning. Lägenheten har ett trevligt vardagsrum med integrerat öppet modernt kök med direkt utgång till din terrass och trädgård. Praktiskt placerat bredvid köket finns en tvättstuga.

Det finns en möjlighet att välja till ett underjordiskt garage samt förråd till dessa lägenheter mot ett tillägg om 6000 euro.

Dessa lägenheter är klara för leverans under v¨ren 2020

Möbler, vitvaror, golvvärme mm ingår i priset!

Lägenhet med två sovrum på bottenvåning pris från 164.500 € + lagstadgade skatter och avgifter.

Lägenhet, två sovrum en trappa upp med takterrass  pris från 179.500 € + lagstadgade skatter och avgifter.

Lägenhet med tre sovrum på bottenvåning pris från 188.000 € + lagstadgade skatter och avgifter.

Lägenhet, tre sovrum en trappa upp med takterrass  pris från 218.000 € + lagstadgade skatter och avgifter.

Område / Adress

Calle Zv 54, 10R, 03186 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades