Fin lägenhet i Torrevieja!

från 319.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja, många svenskars favoritort!

Torrevieja är en medelstor stad belägen vid Medelhavets stränder. Torrevieja är känt för sitt behagliga klimat vilket gör att området lämpar sig för att bo året runt. Torreviejas kust består av över 20 km vita sandstränder och vikar. Torrevieja har all tänkbar service såsom ett stort utbud av restauranger, banker och ett stort sjukhus. Här trivs alla åldrar. I Torrevieja finns även de vackra och välkända saltlagunerna som utgör ett stort naturreservat som är öppet för promenad och rekreation. Torrevieja ligger lite drygt 40 km söder om Alicantes internationella flygplats och det går flygbuss hit.

Denna mycket fina lägenhet/bungalow är leveransklar!

Bostaden består av  hela 192 kvm  fördelat på: Tre sovrum, två badrum, vardagsrum och kök. Denna bostad har även en källarvåning på 90 kvm som kan inredas enligt eget önskemål.

Bostaden har även 73 kvm privat trädgård.

Hustillverkaren bakom projektet har nästan 10 samtidiga projekt pågående. De levererar lyx till överkomliga priser, med en kvalitet och finish som kommer att imponera på dig. Önskar du närhet till havet och allt, ja då är detta något för dig!

Bostäderna levereras med komplett aircondition och golvvärme.

Bungalow på bottenvåning med tre sovrum (obs denna inkluderar även en källare om 90 kvm) pris 319.000€ +skatt och lagstadgade avgifter

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning.

 

Område / Adress

Calle Juan Valera, 03184 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades