Fina bostäder i Punta Prima

från 189.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta mycket fina projekt i Punta Prima!

Punta Prima har ett underbart läge precis vid havet. Det är en typisk spansk badort på den södra delen av Costa Blanca. Stränderna håller högsta klass och har tilldelats blå-flagg status. Punta Prima har härligt medelhavsklimat med 320 soldagar per år. Här finns en lång strandpromenad med affärer, butiker, barer och restauranger där du kan njuta av din Menu del Dia eller bara fika i solen. Punta Prima ligger endast några minuters bilresa söder om Torrevieja med alla dess bekvämligheter såsom shoppingcentrum, Las Habaneras, vattenpark, kasino, bowling, marina. För den sportiga är det fullt möjligt att nå Torrevieja till fots, eller varför inte med cykel. Några minuter söderut med bil längs N-332 når man Playa Flamenca med sina vackra stränder. Det enorma köpcentret La Zenia Boulevard är endast några kilometer bort.

Kommunikationerna är utmärkta, med bil eller med buss når du lätt Alicantes flygplats som ligger bara 45 minuter bort. Självklart har du även nära till lokala tjänster och en mängd affärer och restauranger som är öppna året runt.

Från bostadsområdet är det endast en kort promenad till ett litet köpcentrum med affärer, restauranger och apotek. Strax därefter når man väg N-332 och Punta Primas hela utbud av restauranger, barer och service börjar på allvar. Punta Prima är en ort som är levande året om. Det kanske bästa av allt är att Medelhavets stränder ligger endast ca 1 km bort, en perfekt promenad!.

Detta område byggs med ett fint gemensamt poolområde. Poolen har en barndel och kring poolen finns fina relaxytor.

Bostäderna byggs i hög kvalitet och av detaljer kan särskilt nämnas:
Armerad stomme enligt senaste norm
Termisk och akustisk isolering enligt senaste norm
Energieffektiva dubbelglasfönster med aluminiumstomme

Samtliga bostäder har parkeringsplats och förråd

Det finns två olika modeller av bostäder i detta projekt, bostad på bottenvåning med trädgård eller en trappa upp med takterrass:

Tre sovrum, två badrum på bottenvåning med terrass/trädgård upp till 123 kvm. Boyta 71 kvm, pris från 189.900€ + lagstadgad skatt och avgifter

Tre sovrum, två badrum en trappa upp med privat takterrass på 66 kvm, dessa bostäder har även en balkong på boendeplanet samt en trädgård på 12 kvm. Byggyta 71 kvm, pris från 180.000€ + lagstadgad skatt och avgifter

Flera av dessa bostäder är nyckelfärdiga.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning!

Område / Adress

Calle Almohabenos, 11B, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades