Fina lägenheter i Torrevieja!

från 249.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till populära Torrevieja, dessa lägenheter ligger 880 meter från stranden!

Torrevieja ligger lite drygt 4 mil söder om Alicante, Costa Blanca i Spanien. Tack vare ortens geografiska placering så finns här ett unikt mikroklimat, vilket innebär att många funnit sitt andra hem här med fenomenalt väder året om! Temperaturen varierar från 15 – 35 grader under en stor del av året. Torrevieja har under de senaste tio åren utvecklats till staden med snabbast växande ekonomi i Vega Baja-området. Den har nu över 100.000 invånare. Här finns människor från över 180 länder och kulturer. Under högsäsong kan det totala antalet av invånare plus besökare uppgå till en halv miljon.
Torreviejas kust består av över 2 mil vita sandstränder och vikar. Stränderrna är väldigt lättåtkomliga både om man går till fots eller tar bilen då det är bra skyltat överallt. Skyltningen visar vad som finns på respektive strand såsom duschar, lekplatser för barnen, räddningsbojar, livräddare, utomhusgym mm.

Mellan varje strand ligger små härliga vikar, s k calas, där du kan snorkla, dyka och sola i lite mer avskildhet och lugn än de lite mer folktäta stränderna. Utanför några Torreviejas stränder ligger också en del fantastiska korallrev.
Strax sydväst om Torrevieja ligger städerna Montesinos och San Miguel de Salinas samt något längre västerut den gamla och anrika staden Orihuela. Avstånden till de närmaste större städerna är 41 km till Alicante som nämndes ovan, till Elche 24 km, samt 52 km till Murcia som ligger sydväst om Torrevieja.

De vackra och berömda saltlagunerna är en av de mest intressanta och sevärda attraktionerna enligt många, den ena är blå och den andra rosafärgad. De två lagunerna tillsammans med sina naturområden täcker 55% av kommunens yta och omfattas av en skyddad naturpark.

Projektet kommer att vara inom gångavstånd till alla faciliteter i Torrevieja stad samtidigt som du har närhet till havet. Självklart har du också tillgång till fina gemensamma områden och grönområden. Leveransklara augusti 2018.

Bostaden består av

– 2 eller 3 sovrum
– 2 badrum
– Vardagsrum och kök
– 50 m2 terrass (för boende på bottenvåningen)
– 11 m2 terrass + 79 m2 takterrass (för boende en trappa upp)

Boende på bottenvåningen kan levereras med privat pool. Boende en trappa upp kan levereras med jacuzzi.

Pool/ jacuzzi erbjuds som tillägg till baspriset.

Hustillverkaren bakom projektet har nästan 10 samtidiga projekt pågående. De levererar lyx till överkomliga priser, med en kvalitet och finish som kommer att imponera på dig.

Önskar du närhet till havet och allt, ja då är detta något för dig!

Bostäderna leveraras med komplett aircondition och golvvärme.

Bungalow på bottenvåning med två sovrum (obs denna inkluderar även en källare om 90 kvm) pris 319 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Bungalow på bottenvåning med tre sovrum pris från 249.000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Bungalow en trappa upp med takterrass med fyra sovrum, 102 kvm boyta pris från 295 000 euro plus skatt och lagstadgade avgifter

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning.

I detta projekt finns också en lyxvilla kvar, 134,8 kvm, fyra sovrum, tre badrum samt en extra toalett. Pris 420.000 euro. Hör av dig för mer info om denna villa.

Område / Adress

Calle Juan Valera, 03184 Torrevieja, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades