Fina radhus i genuin spansk by.

från 175.000 € · Radhus · Till salu

Information

Dessa mycket fina nyckelfärdiga radhus ligger i ett lugnt område i den trevliga lilla orten Daya Nueva. Detta är en mycket trevlig liten by endast 10 minuter från Guardamars vackra stränder. Byn omgärdas av Daya Vieja, Dolores, Formentera del Segura och San Fulgencio. Den viktigaste ekonomiska aktiviteten i Daya Nueva är jordbruket, här odlas grödor som kronärtskockor, potatis och majs. Varje tisdag förmiddag är det marknad och ett perfekt tillfälle att inhandla lokalt odlade grönsaker, kläder mm.

På gångavstånd hittar du flera affärer och restauranger. Flera fina golfbanor finns på nära håll och du har inte långt med bil till all tänkbar service. Detta är en plats att till fullo uppleva och leva spanskt samtidigt som du bor toppmodernt i ett nybyggt radhus. Kan man tänka sig en bättre plats att njuta sitt liv på?

Här möts du av en välkomnande entrè samt ett stort öppet kök/matplats/vardagsrum i en härlig och ljus miljö. Här finns också finns också ett stort sovrum för dubbelsäng, ett badrum och tvättstuga.

Bostaden byggs med högsta krav på finish och med mycket hög kvalité på material. Stor hänsyn är tagen till funktionalitet och finess. Vitvaror är inkluderade i priset, likaså privat pool och garage.

I priset ingår blad annat:

Elektriska jalusier

Takterrass

Vatten och el uttag i trädgården

Privat pool

 

Dessa fina radhus har ett pris från 175.000 € plus skatt och avgift.

I priset ingår bland annat privat pool.

Välkommen att höra av dig till oss om du vill ha mer information om dessa mycket prisvärda radhus.

 

Område / Adress

maestro serrano 10, daya nueva

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades