Stora radhus med makalös havsutsikt first line i El Campello

490.000 € · Radhus · Till salu

Information

El Campello är en stad som tillhör provinsen Alicante på Costa Blanca. Det är en charmig, levande, medelstor och mycket spansk stad vid Medelhavets strand. Som en utpräglad kuststad har El Campello hela 23 km kust. Strax söder om stadskärnan sträcker den flera kilometer långa Playa Muchavista ut sig, en av de bästa och längsta sandstränderna i provinsen. Norr om staden sträcker sig en otroligt vacker kustlinje som på sina platser är dramatiskt vacker. Här finns gott om sk. calas, ett till synes ändlöst antal naturliga havsvikar att upptäcka. Även de flesta calas har badvakter sommartid. Befolkningen varierar från ca 26.500 invånare vintertid, till ända upp emot 100.000 vid högtider, festivaler och under högsäsong. Här finns all service såsom affärer, apotek, barer och restauranger. Kommunikationerna är goda med spårvagnen TRAM till Alicante i söder och Dénia via Benidorm i norr. Det är lätt att förstå att El Campello är en mycket populär ort både bland spanjorer som söker en semesterbostad vid havet och bland nordeuropéer.

El Campello har mer än 250 soldagar om året, och årsmedeltemperaturen ligger på behagliga +19º.

Omedelbart norr om stadskärnan ligger dessa mycket exklusiva radhus first line. Framför komplexet finns bara en liten park med promenadstråk och Medelhavets turkosblå vatten. En naturstrand ligger helt idylliskt där land möter havet, endast någon enstaka minuts promenad från bostaden. Detta är enligt vår uppfattning Costa Blancas absolut vackraste kuststräcka!

Radhusen består av tre rymliga sovrum, två badrum samt en extra toalett. I källarplan finns dessutom ett väl tilltaget garage och ett stort gästrum, med gästrummet inräknad blir det faktisk fyra sovrum i bostaden. Radhusen är, trots att de utgörs av flera våningsplan. handikappvänliga då varje radhus har en privat hiss som enkelt tar dig mellan alla husets våningsplan.

På bottenvåningen möts du av en välkomnande entré. Här finner du även ett väl tilltaget kök och det magnifika vardagsrummet med panoramautsikt över havet. Från vardagsrummet når du en privat altan genom de stora skjutdörrarna i glas.

På övervåningen finner du tre stora sovrum varav master bedroom med badrum en suite. Vart och ett av sovrummen rymmer utan problem en dubbelsäng eller två enkelsängar. Två av sovrummen erbjuder en hänförande panoramautsikt över Medehavet och kusten. På våningsplanet finns ytterligare ett stort badrum.

Högst upp finns en möblerbar hall eller lounge och din alldeles egna takterrass med en panoramavy över Medelhavet som gör sig allra bäst att själv uppleva. Genom den finurliga lösningen med loungeytan så finns möjlighet att sitta här uppe även under den kallaste årstiden och njuta av utsikten och solens strålar, behagligt skyddad mot ev. vind bakom glaspartierna.

I källarplan finns ett stort garage med fjärrmanövrerad port. Från garaget är det entré direkt in till bostaden. En privat hiss tar dig enkelt från garaget till alla husets våningsplan, självfallet ända upp till takterrassen. I anslutning till garaget finns dessutom ett gästrum med möjlighet till eget badrum (detta ingår inte i ordinarie pris). Gästrummet är så väl tilltaget att det med enkelhet kan utgöra en separat lägenhet, ungdomslya, relaxavdelning eller kanske en lounge med biljardbord?

Dessa fina radhus ligger i en gated community och disponerar tillsammans ett fint pool område med en stor pool kantad av apelsinträd och en jacuzzi. Här finns också en relaxhörna med solskydd och en lekplats för de minska. Dessa bostäder passar för den som vill bo i ett lugnt område och njuta av den vackra naturen, men samtidigt ha “allt” inom behändigt avstånd.

Närmaste station för spårvagn ligger endast några minuters promenad från bostaden. Spårvagnen tar dig på 20-30 minuter in till Alicante centrum eller Benidorm med dess myllrande gator och enorma utbud av nöjen. Du kan faktiskt åka ända till Dénia och därifrån ta snabbfärja till Ibiza!

Längs kusten går fina promenadvägar som till exempel tar dig till El Campellos marina där du finner exklusiva restauranger eller den makalösa stranden Playa Muchavista.

I priset ingår bland annat: Komplett luftkonditionering i dolda kanaler, privat hiss och porttelefon med videolänk.

Endast ett radhus finns kvar, hörn bästa läget i projektet. Pris 490.000 € plus skatt och lagstadgade avgifter

Hör av dig till oss idag så ordnar vi en visning av denna bostad.

Område / Adress

Calle de la Llampuga, 5, 03560 El Campello, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades