Fina villor på Vistabella Golf

från 239.900 € · Villa · Till salu

Information

Välkommen till Vistabella Golf, när du kommer hit för första gången kommer de att  uppleva något alldeles speciellt. Du kommer att känna att varje detalj är anpassad för din upplevelse och njutning. Upptäck ditt golfparadis nära Torrevieja, Alicante på Costa Blanca i Spanien.

Vistabella är mer än en golfbana, tack vare ett unikt landskap med mer än 34 hektar fantastisk Medelhavs miljö kan du verkligen spendera underbara dagar här. Bland höjdpunkterna kan nämnas tre majestätiska tallar som utgör Golfbanans logotyp och som kan ses från nästan var som helst på banan.

Banan är designad av Manuel Piñero, tidigare European Tour-spelare, VM, Dunhill Golf Cup och Ryder Cup. Han har lyckats konstruera en riktigt intressant runda, konstruerad på ett sådant sätt att både de mest krävande proffs och amatörer kan njuta av banan lika mycket.
I detta fantastiska bostadsområde kan du njuta av den vackra omgivningen!

Här hittar du vackra gröna naturområden och skogsmark väl värt en kvällspromenad eller två.

Serviceområdet som gränsar till bostadsområdet och golfbanan Vistabella erbjuder det nödvändiga dag till dag erbjudandet av tjänster och butiker. För övrigt är det ett kort avstånd till alla servicetjänster i närliggande städer.

Det blir fina villor i modern design, byggda på tomter i lite olika storlekar.

Villan har tre sovrum och tre badrum

Privat pool är valfritt mot tillägg.

Pris från 239.900,- euro + omkostnader.

 

 

Område / Adress

Golf Vistabella, Plaça H-2 AZAHAR-1, Vistabella, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades