Fint radhus i Ciudad Quesada

från  228.900 € · Radhus · Till salu

Information

Dessa fina bostäder ligger i samhället Cuidad Quesada som ligger ca 10 min bilfärd från havet i höjd med Guardamar del Segura. Samhället som är högt beläget med fin utsikt är levande året runt och här finns allt du behöver på nära håll. Centrum av Ciudad Quesada är välförsett med affärer, barer, restauranger, en golfbana och en egen vattenpark. Världshälsoorganisationen rekommenderar klimatet i området som ett av de mest hälsosamma i världen – varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan vi skryta med 325 soldagar per år vilket gör det till en idealisk året runt destination.

Alicante och Murcia flygplatser är båda ca 50 kilometer bort vilket borgar för korta transferresor.

Är golf din passion så finns många fina golfbanor att välja mellan i närheten: Villamartin, Las Ramblas och Campoamar är de som ligger närmast.

Det finns ett överflöd av flamingos och andra vilda djur vid områdets saltsjöar.

För en dag eller kväll med uteliv ligger Torrevieja i närheten. En av de största turistattraktionerna i Torrevieja har alltid varit dess utbud av underhållning för familjer och ungdomar. Det finns mer än ett hundra nattklubbar, majoriteten koncentrerade i det så kallade El Baluarte-området i La Punta.

Spanien har flest blåflaggade stränder i världen och du når stränderna i Torrevieja, Guardamar del Segura och Santa Pola inom 10 minuters bilresa.

Denna byggmästare ligger långt fram när det gäller materialval och modern funktionell design. Vissa av deras projekt kombinerar på ett unikt sätt klassisk spansk formgivning med det senaste av modern invändig design och planlösning.

Angående radhusen:

Helt nya fint designade radhus med upp till 5 sovrum och 2 badrum. Radhusen byggs med den allra senaste byggtekniken med högsta kvalitet och material för att leva upp till dina förväntningar och behov.

Radhusen har i grundutförande tre sovrum. De levereras med en oinredd källare som du kan nyttja helt enligt egna behov. Två sovrum till? En egen biosalong eller kanske gym eller biljardhall?

 

Möjlighet finns till både privat pool och takterrass

 

Möjlighet till två extra sovrum finns i den oinredda källaren som ingår i priset.

Dessa bostäder beräknas levereras med start från oktober 2019

Hör av dig redan idag för att boka en visning.

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades