Fint radhus i Pilar de La Horadada

198.000 € · Radhus · Till salu

Information

Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Staden och har en stor andel spanska fastboende invånare under hela året vilket bidrar till den genuint spanska känslan. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du lätt med cykel eller med en härlig promenad. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Pilar och Torre de la Horadada ligger längst söderut i vår region men ändå bara ca 50 minuter från Alicante flygplats.

Från bostäderna är det promenadavstånd till all tänkbar service som restauranger och shopping. Till kända platser som det enorma köpcentret La Zenia Boulevard, Playa Flamenca och Punta Prima är det endast 10-15 minuter. Torrevieja når du på ca 20 minuter. Från ditt nya hem i Pilar de la Horadada tar du dig därmed enkelt till både servicetjänster och alla kända platser längs kusten i Costa Blanca, till fots eller med cykel.

I detta område finns både lägenheter med två sovrum och två badrum på bottenvåningen med trädgård eller en trappa upp med takterrass. Här finns även ett duplex med tre sovrum. Välj det som passar dig bäst.

Lägenhet på bottenvåning med stor terrass/privat trädgård två sovrum och två badrum, pris från 140.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Lägenhet en trappa upp med takterrass två sovrum och två badrum, pris från 160.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Duplex med både trädgård och takterrass tre sovrum och två badrum, pris 198.000 € + lagstadgad skatt och avgifter.

Leverans oktober 2020!

 

Område / Adress

Calle Floridablanca, Pilar de la Horadada, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades