Fyra sovrum mellan två hav! Ditt eget paradis!

379.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

La Manga ligger sydost om Iberiska halvön i Murcia regionen. La Manga ligger 75 km söder om staden Murcia och stadens internationella flygplats.

La Manga del Mar Menor är en 21 km lång kust remsa med en bredd på mellan 100 och 1.200 meter. Kust remsan sträcker sig från Cabo de Palos till naturparken San Pedro del Pinatar med sina saltlaguner.

Klimatet är torrt och varmt med en medeltemperatur på 18 º C året om.

La Manga erbjuder hela 44 km av stränder. Detta magnifika mark stycke har skapat har skapat lagunen, Mar Menor. Här finns de fridfulla stränderna som skiljer skiljer sig från andra Medelhavsstränder. Stränderna är stora och orörda med hög miljöstandard.

Beroende på att Mar Menor är både grunt och lugnt gör att det är en idealisk plats för att utöva alla sorters vattensporter. Den skilda saltvattenslagunen med sina speciella egenskaper gör det är ett paradis för familjer och för vattensportsentusiaster.

La Manga har en brett utbud av fritidsanläggningar och verksamheter av världs klass.
Klimatet, närheten till havet och sin sköna natur gör att området har blivit extremt populärt och har därför under den senaste tiden utvecklats oerhört mycket.

Från dessa fantastiska bostäder kan du välja mellan att bada i Medelhavet, i Mar menor eller i någon av poolerna som tillhör det gemensamma området. Denna byggmästare ligger långt fram när det gäller materialval och modern funktionell design. Vissa av deras projekt kombinerar på ett unikt sätt klassisk spansk formgivning med det senaste av modern invändig design och planlösning. Bostäderna byggs med särskild omsorg för insläpp av dagsljus, vissa väggar har tex glaspartier i överkant, se bilder.

Du hittar allt du behöver i det dagliga livet på gångavstånd, restauranger, mataffärer och pubar med mera.

Dessa lägenheter har två dubbelrum och två badrum en suite. Kök och vardagsrum har öppen planlösning med direkt utgång till den härliga terrassen. Alla rum i lägenheterna har stora fönster för att maximalt njuta av ljuset vid Medelhavet under hela dagen.

Duplex med fyra sovrum och tre badrum i två plan, varje plan har en terrass.

Pris 379.000 euro plus skatt och lagstadgad avgift.

Bostaden säljs helt möblerad och inflyttningsklar! 

 

Område / Adress

Calle Urb Veneziola, 3, 30380, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades