Härlig villa nära Villamartin med egen pool och takterrass!

från 345.000 € · Villa · Till salu

Information

Enplansvillor med stor takterrass nära Villamartin, Costa Blanca.

Villamartín är en samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentrat i provinsen Alicante.

Fristående enplansvillor med hög kvalitet och med modern design. Tomter från 330kvm i ett vackert läge som erbjuder en lugn miljö omgiven av stora grönområden. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentrat i provinsen Alicante.

Villorna levereras 15 månader efter undertecknat kontrakt. Kanske är detta drömhuset för dig? Villorna byggs i ett levande område med alla servicetjänster nära.

Vi vågar förutspå att en stor del av tiden i ett soligt område som Villamartin, kommer att spenderas på takterrassen. Här finns plats för ett stort utekök och varför inte en jacuzzi?

Utöver takterrassen, har du också en terrass på markplan med skyddande tak över, samt stor tomt att röra dig på. Oinredd källare ingår i priset, denna kan inredas enligt dina behov.  Framför huset får du naturligtvis din egen privata pool som är inkluderad i priset.

Det rymliga vardagsrummet mäter hela 33 kvm här finns också ett praktiskt öppet kök. Här finns det gott om plats för både matplats och vardagsrum. Husets stora sovrum har badrum en suite här finns också platsbyggda garderober. De två återstående sovrummen och husets gäster disponerar ett trevligt badrum tillsammans.

 

Tre sovrum, tre badrum, oinredd källare/garage samt 50 kvm solterrass på taket och privat pool, pris från 345.000 euro plus skatt och avgift

Tre sovrum, tre badrum, utan källare samt 50 kvm solterrass på taket och privat pool, pris från 319.000 euro plus skatt och avgift

 

Välkommen att höra av Er redan idag så ordnar vi en visning av dessa fantastiska villor!

 

Område / Adress

Av. de Montezenia, 7, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades