Härligt bostadsområde i Torre de La Horadada

från 226.900 € · Lägenhet · Till salu

Information

Dessa fina lägenheter ligger i den genuina orten Torre de La Horadada med sina härliga torg och många små tavernor. Här bor du med endast ca 650 meter till Costa Blancas vita stränder! Orten har bland annat fått sitt namn av det försvarstorn från 1500-talet (som fortfarande finns kvar) som skulle skydda kusten mot piratangrepp. Här njuter du av en pittoresk hamn, en underbar blåflaggad strand, restauranger, strandpromenad och hav.

Du har nära till centrum av staden Pilar De La Horadada, grannorten till Torre de la Horadada. Ett fåtal kilometer bort finns det 4 golfbanor, Lo Romero, Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla 18 hål.
Området har över 300 soldagar per år och medeltemperatur på 18 ° C, vilket gör det till ett fantastiskt hälsosamt klimat. Stränderna är kilometerlånga och sträcker sig längs den fina kusten. Många populära festivaler hålls längs denna kust under sommaren.

Alicantes stora flygplats når du på ca en timme med bil och andra välkända resmål som Torrevieja och Punta Prima bara 20-30 minuter bort. Med bil når du enkelt både motorvägen AP-7 samt N-332 vilket tar dig snabbt till köpcentra eller till flygplatserna i Murcia eller Alicante.

Från dessa fina bostäder har du endast en kilometers promenad till en vacker strand.

Alla utrymmen är genomtänkta och anpassade för ett härligt liv i solen med en underbar känsla av närhet till Medelhavet!

Här kan du välja mellan lägenheter på bottenvåningen med privat trädgård eller lägenheter på översta våningen med balkong och takterrass. Lägenheterna har 3 eller 2 sovrum och 2 badrum samt parkering.

Köket är inrett med skåp och bänkar. Köksfläkt finns installerad. Sovrummen är försedda med garderober.

Lägenheterna är förberedda för aircondition i sovrum och vardagsrum.

Området har en inbjudande gemensam pool samt ett härligt grönområde för sol och lek.

Två sovrum, två badrum  på bottenvåning med  trädgård från 198.900 € +skatt och avgift

Tre sovrum, två badrum  på bottenvåning med  trädgård från 226.900 € +skatt och avgift

Två sovrum, två badrum en trappa upp med takterrass från 189.900 € +skatt och avgift

Välkomna att höra av dig till oss så ordnar vi en visning och berättar mer!

 

Område / Adress

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades