Härligt bostadsområde i Villamartin!

från 143.000 € · Lägenhet · Till salu

Information

Välkommen till detta fina projekt i Villamartin!

Villamartín är ett samhälle vid medelhavet med ett brett utbud av service och tjänster. I över 40 år har det varit ett resmål för golfare. I Villamartín finner du allt som önskas av köpcentra med restauranger, modebutiker, stormarknader, banker och apotek, allt finns i närheten.

Golfbanan i Villamartín är designad av Paul Putman och de första nio hålen bjuder på spektakulär havsutsikt. Bara en kort bit bort finns ytterligare tre högkvalitativa golfbanor såsom: Las Ramblas, Campoamor och La Finca.

Men det är inte bara en golfares paradis, här hittar alla ett stort utbud av aktiviteter och underhållning för hela familjen; vattenparker i Torrevieja och de bästa stränderna i området. Inom fem minuters bilfärd når du den vackra stranden i La Zenia och på vägen dit passerar du La Zenia Boulevard, kanske det bästa köpcentret i provinsen Alicante.

Det här är ett bostadsområde utformat för att njuta maximalt av det behagliga medelhavsklimatet. En fantastisk omgivning intill 3 golfbanor i ett område där det finns tillgång till allt du behöver. Här kan du njuta av den säkerhet och det lugn som bara ett gatedcommunity kan erbjuda.

Här finns bostäder med två eller tre sovrum. Alla lägenheter har egen garageplats och här finns terrass, balkong eller privat takterrass att välja mellan där du kan njuta av solen hela dagen. Hela området är väldesignat och bostäderna är mycket bekväma och välutrustade.

 

Den fina La Zenia stranden ligger bara några minuter med bil från bostadsområdet

Detta område byggs med ett gemensamt pool- och flera grönområden.

Komplexet byggs enligt senaste byggnormer med en modern design.

Samtliga lägenheter har parkeringsplats  i garage och förråd som ingår i priset.

Quattrohus har parkeringsplats inom området.

 

Det finns flera olika modeller av bostäder i detta komplex.

Lägenhet med två sovrum, ett badrum på bottenvåning med terrass/trädgård. Byggyta 86,2  kvm, pris från 145.000€ + lagstadgad skatt och avgifter

Lägenhet med tre sovrum, två badrum med balkong/terrass Byggyta 9,76 kvm, pris från 143.000€ + lagstadgad skatt och avgifter (obs finns även alternativ kvar med takterrass)

Quattrohus med tre sovrum, två badrum med både trädgård och takterrass. Byggyta 93,55  kvm, pris från 176.000€ + lagstadgad skatt och avgifter.

 

Inflyttningsklara från maj 2018.

Välkommen att höra av dig till oss så ordnar vi en visning!

 

Område / Adress

Calle Vainilla, 5, 03189 Orihuela, Alicante, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades