Investeringstillfälle i San Pedro del Pinatar

från 105.800 € · Lägenhet · Till salu

Information

Vi är glada att presentera detta mycket fina projekt i San Pedro del Pinatar. Detta är det perfekta tillfället för dig som vill investera i en lägenhet att använda själv och för att hyra ut. Bostäderna säljs fullt möblerade ink aircondition och vitvaror. Till och med uthyrningslicens är inkluderat!

San Pedro del Pinatar är den nordligaste av städerna vid stranden av Mar Menor, du kan lätt välja om du vill bada i Mar Menor eller direkt i Medelhavet. Här finns massor av platser att upptäcka såsom småbåtshamnen, nationalparken och flera stränder. De salta våtmarkerna är mycket viktigt område för fåglar, i synnerhet Flamingos, här finns fina gång och cykelvägar för att på ett enkelt sätt utforska området.

Centrum ligger med kyrkan som mittpunkt, här finns ett brett utbud av affärer, barer och restauranger. Här är fortfarande känslan genuint spansk. Gör gärna ett besök i centrum på en måndag förmiddag då det är marknadsdag. Staden har också en härlig marina med en mängd restauranger och caféer.

Mar Menor är den största saltvattensjön i Europa, här kan du vandra minst 50 meter ut med vatten bara till knäna. På vissa ställen har det lagrats en finkornig lera som sägs ha terapeutiska egenskaper. Leran har varit känd sedan antiken och har använts i medicinska- och skönhetsbehandlingar i tusentals år. Den unika helande leran är rik på många olika mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium och fluorid. Dessutom innehåller den klor och sulfat. Leran är särskilt rekommenderad mot astma, reumatism, eksem, muskelvärk och artros. Helt enkelt ett spa i det fria!

Från bostaden finner du allt inom behändigt avstånd. Centrum av San Pedro del Pinatar är endast en kort promenad bort.

Den vackra stranden Lo Pagan Beach vid Mar Menor i San Pedro del Pinatar ligger endast 600 meter bort.

Från dessa bostäder kan ni alltså njuta av både Mar Menor och Medelhavet på gång/cykelavstånd.

Bostäderna utgörs av två sovrum och två badrum fördelade på en boyta från 67 kvm och uppåt.

Huset har ett rejält spa-område med pool högst upp.

Hem med högsta kvalitet till ett mycket bra pris!

Pris från otroliga 105.800€ + lagstadgad skatt och avgifter.

Fastigheten uppförs på en tomt som är avsedd för hotell eller liknande. Därför måste lägenheten vara tillgänglig för uthyrning minst 31 dagar per år och momsen på lägenheten är 21% istället för 10% som är normalt för bostäder.

Leverans halvårsskiftet 2019.

Välkommen att kontakta oss för visning och mer information

 

 

Område / Adress

Calle Bergantín, 24, 30740 San Pedro del Pinatar, Murcia, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades