Läcker golfvilla på Lo Romeo Golf

från  195.900 € · Villa · Till salu

Information

Lo Romero Golf är en utmärkt plats att bo på. Den ligger mycket väl placerad i vacker medelhavs natur. Den fina golfbanan med 18 hål ligger nära Pilar de La Horadada. Njut av soliga dagar året runt i härliga Pilar de la Horadada!

Pilar de la Horadada har ett utmärkt läge precis jämte sin systerort Torre de la Horadada. Pilar de la Horadada är administrationscentrum med stadshus och fler servicetjänster än i Torre de la Horadada och har en större andel spanska fastboende invånare under hela året. De vackra blåflaggade stränderna vid Torre de la Horadada når du med cykel eller på några få minuter med bil. Pilar de la Horadada har en väl utvecklat nät av säkra cykelbanor som förutom att ta dig till stranden i Torre de la Horadada ansluter till intilliggande byar som Mil Palmeras och El Mojón, du är alltså inte beroende av bil för att njuta av en stor del av området.

Dessa mycket fint designade bostäder byggs i högsta kvalite, du kommer att imponeras över design som kombineras med perfekt slutfinish.

I detta mycket fina projekt finns villor i två olika modeller två eller tre sovrum samtliga med takterrass och privat tomt.

Till dessa fina villor finns gemensam pool och fina grönytor.

Planlösningen är öppen och ljus. Designen är modern med hänsyn tagen till maximalt ljusinsläpp.

Villa med  två sovrum, två badrum pris från 195.900 €+ skatt och avgift

Villa med  tre sovrum, två badrum pris från 230.900 €+ skatt och avgift

Vänligen kontakta oss så ordnar vi gärna en visning för dig!

 

Område / Adress

Lo Romero Golf, Pilar de la Horadada, Spanien

Kontakt

Vi svarar inom 24 timmar. Om du inte fått vårt svar, vänligen kontrollera din skräppost.Meddelandet skickades